Volg ons op Facebook

Ontdek shiatsu-massage en vele andere methoden bij Reborn Heal Center in de buurt van Leuze-en-Hainaut
om je leven een nieuwe wending te geven.

Wenst u de zalige ervaring te ontdekken van reiki, hypnose, EFT., shiatsu massage in  Leuze-en-Hainaut of in de buurt? Gina Camarda van Reborn Heal Center biedt u een gepersonaliseerde behandeling en begeleiding zowel fysisch als psychisch die optimaal bij u past (1 tot 3 behandelingen maximum). Ik doe ook thuisbezoeken en verplaats mij voor bedrijven en organisaties die ook van mijn werkmethoden wensen gebruik te maken.

Wie ben ik ?

Reborn Heal Center

Ik ben een mama, echtgenote, grootmama enz. die net als anderen haar weg heeft afgelegd om te groeien tot de persoon die ik vandaag ben. Voor alle healing-methoden die ik aanbied ben ik gecertifieerd door Academies uit België en Nederland:

  •  Emotional Freedom Therapy (master) : EFT Academy (Beveren);
  •  Hypnose : international mesmerism en magnetism association (Nederland) ;
  •  International Hypnose School ( Aarschot )
  •  Reiki 2 : De Roode Draak (Denderwindeke) ;
  •  Shiatsu massage : Oost-West Centrum (Antwerpen) ;
  •  Shiatsu sur chaise : Wellness Academie België ;
  •  Hotstone massage : Wellness Academie België.

De alternatieve methoden die ik hanteer zorgen ervoor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest terug geactiveerd wordt, dat je levenslustig en in je eigen kracht verder door het leven kan, met je eigen talenten en zoals je zelf echt bent. Je krijgt opnieuw energie en moed, liefde naar jezelf en naar anderen toe. Mijn doel is dat je elke ochtend gelukkiger, gezonder en vrijer met nieuwe doelen de dag kan instappen.

Reiki

Reiki is aan te raden bij: negatieve emoties, besluitloosheid, uitputting, fybromyalgie, nevenwerkingen van chemotherapie, chronisch vermoeidheid syndroom, gewrichtspijn en is ook aan te bevelen voor het aangaan van sollicitaties of examenperiode om deze sterker en vol zelfvertrouwen aan te gaan. Reiki is een energie overdracht. Een universele levensenergie die doorgegeven wordt door verschillende handposities op het lichaam. Reiki laat toe om pijn sterk te verminderen of te laten verdwijnen en schenkt u een betere levenskwaliteit.

Hypnose

Hypnose is een diepe staat van ontspanning zowel mentaal als fysiek. Hypnose begeleidt en biedt u de oplossing voor een waaier van problemen. Deze kunnen stress gelinkt zijn, angsten, onzekerheid, fobieën of van andere gerelateerde emoties zijn of een voedselverslaving zijn. Ook bepaalde pijn kan er mee opgeheven worden. Dankzij deze methode kan ik u laten stoppen met roken en kan ik zelfs een virtuele maagring plaatsen.

Emotional Freedom Techniques

EFT. is vorm van therapie gebaseerd op de meridianen. EFT. bevrijdt u letterlijk van spanning en negatieve emoties. Door het tikken op meridiaan punten ontstaat een verbinding tussen lichaam en geest waardoor symptomen die door bepaalde situaties ontstaan zijn, opgeheven worden. Deze techniek werkt ook fantastisch voor: het wegnemen van fobieën en angsten, het creëren van zelfvertrouwen en zelfbeeld, faalangst of grote verlegenheid bij kinderen, enz. 

Massages

Ontdek de verschillende massage technieken die Reborn Heal Center voorstelt om u diepe ontspanning, harmonie en vitaliteit te laten ervaren. Elke formule heeft zijn eigen kwaliteit, toch schenken deze allen een diep gevoel van welzijn.

Workshops en evenementen

Voor bedrijven en organisaties stel ik verschillende programma’s voor. Deze bevorderen het welzijn op het werk van personeel en leidinggevenden en hebben tot doel afwezigheden te verminderen en de samenwerking te optimaliseren.
Ik organiseer ook workshops voor particuliere cliënten in groepen van 4 tot 6 personen. Deze sessies bestaan bv. uit meditatie voorafgegaan door simpele yoga oefeningen, een thema of het ondergaan van diepe relaxatie.

Meditatie (60min – 80€)

Meditatie ontwikkelt evenwicht in u zelf, energie, vitaliteit, een andere aanpak van dagelijkse taken, nieuw  inzicht, concentratie, alertheid, harmonie, mededogen, levenskracht. Dankzij meditaie verbetert uw fysieke en mentale kracht. U kan enkel leren mediteren waarbij ik u de nodige uitleg verschaf. Of u kan kiezen om uw meditatie te laten voorafgaan door simpele yogaoefeningen die voor iedereen doenbaar zijn. Deze combinatie is zalig. Iedereen kan mediteren mits een correcte begeleiding. Mediteren is een toelaten van wat er op dat moment in jou omgaat. Een diep ervaren waarna je helemaal tot rust komt en een goede doorstroming van energie voelt.

Hoe mij contacteren ?

Ik ben bereikbaar per telefoon en per mail om uw informatie te geven of een afspraak te boeken. Reborn Heal Center is gelegen in Leuze-en-Hainaut te Gallaix en makkelijk te bereiken. Indien nodig kom ik op verplaatsing tot ongeveer 20 km. In de omgeving (Ronse, Ath, Doornik, Beloeil, enz.)

 

Neem contact met mij op voor informatie

Tel.: 069 60 00 13

Reborn Heal Center

Rue du Marais 7
B-7906 Gallaix

Tél: 069 60 00 13

E-mail: ginacamarda@hotmail.com

BTW BE 0885.952.369

Contacteer ons


Contact
Contact