Volg ons op Facebook

Meditatie sessies en andere evenementen
Voor bedrijven, organisaties en clienten

Wenst u te genieten van een meditatie sessie te Leuze-en Hainaut (Gallaix) of in de omgeving? Reborn Heal Center stelt u diverse activiteiten voor in het kader van welzijn en dit zowel voor bedrijven, organisaties of cliënten. Ik nodig u uit om hier meer over te ontdekken op deze pagina.

Programma’s voor bedrijven en organisaties

Met als doel het afwezigheidspercentage op het werk te verminderen kan u mij inschakelen om op bepaalde dagen in uw bedrijf ter beschikking te staan. Ik promoot het welzijn van personeel en leidinggevenden ten gunste van de werksfeer, werkprestaties, motivatie en zo afwezigheden te vermijden. Hiervoor worden technieken zoals EFT., of stoel-shiatsu voorgesteld. Ik bied ook volgende thema’s aan waarmee ik in groep werk: (excl. verplaatsing en btw.)

  • Ontdek het welzijn van de reis naar het magische eiland! (90min – 225€) ;
  • Zich herbronnen dankzij meditatie en oplaadoefeningen  (60min – 200€) ;
  • Kom en dans de 5 ritmen van het welzijn  (60min – 200€).

Twijfel niet om mij te contacteren voor een afspraak om u alle uitleg te verschaffen en een programma op maat van uw behoeften uit te kiezen.

Activiteiten voor cliënten

Meditatie voorafgegaan door eenvoudige yoga oefeningen en ademhaling. Er wordt gestart met een kennismaking en uitleg. Daarna beginnen we samen aan de sessie die in 3 delen verdeeld is. Deze workshop duurt 3 uur. We houden een korte pauze waar u een drankje en hapje wordt aangeboden. In groepen van 4 tot 6 personen biedt ik volgende thema’s aan:

  •  Ontdek het welzijn van de reis naar het magische eiland! (90min – 55€/persoon) ;
  •  Zich herbronnen dankzij meditatie en oplaadoefeningen (60min – 50€/persoon) ;
  •  Kom en dans de 5 ritmen van het welzijn (60min – 50€/persoon).

Ik ben bereikbaar

Gevestigd te de Leuze-en-Hainaut (Gallaix) ben ik bereid mij te verplaatsen tot 20 km in de omgeving: Ronse, Ath, Doornik, Beloeil, enz… Twijfel niet om mij te contacteren via telefoon of mail om meer informatie te bekomen over de methoden die ik gebruik zoals Reiki, Hypnose of EFT.

Neem contact met mij op voor informatie

Tel.: 069 60 00 13

Reborn Heal Center

Rue du Marais 7
B-7906 Gallaix

Tél: 069 60 00 13

E-mail: ginacamarda@hotmail.com

BTW BE 0885.952.369

Contacteer ons


Contact
Contact