Volg ons op Facebook

De verschillende massages
Relaxatie, gemoedsrust of vitaliteit

Hotstone (60min – 80€)

Zoals de naam het zegt wordt deze massage gegeven op de huid met warme stenen en neutrale olie. Deze massage is heel aangenaam en schenkt u een gevoel van intense ontspanning. (Cadeau cheque mogelijk.)

Gelaat, handen en voeten (35min – 50€)

Deze deugddoende relaxatiemassage is een echte verwenning en wordt gegeven op het gelaat, handen en voeten waardoor spanningen wegvloeien. Twijfel niet om dit rustgevend moment te ontdekken. (Cadeau cheque mogelijk.)

Spierontspannende massage  (75min – 80€)

Aan de hand van warme olie worden spanningen en stijve spieren weggewerkt. Heel relaxerend.

Shiatsu-massage, relaxatietherapie (±75min – 80€)

Shiatsu wordt reeds eeuwenlang toegepast om verstoringen in de energiekanalen nl. de meridianen van het menselijk lichaam op te heffen. Relaxerende drukpuntmassage waardoor lichaam en geest terug in balans worden gebracht waardoor pijn verdwijnt en emoties terug een juist evenwicht vinden. Deze massage heeft als doel u in uw eigen kracht te zetten, beslisvaardigheid en zelfvertrouwen te creëren. Verder is deze behandeling aan te raden bij:

  • stress ;
  • oververmoeidheid ;
  • uitputting ;
  • darmproblemen ;
  • rug- en nek klachten ;
  • het loslaten van emoties (boosheid, angst, verdriet) ;
  • slaapproblemen ;

Deze massagetechniek wordt op de kleding gegeven. Gelieve geen synthetische of wollen kleding te dragen.

Stoel Shiatsu (25min – 35€)

Verkorte versie van een volledige shiatsu behandeling. Hierbij wordt hoofd, nek, rug en armen behandeld. Geeft fantastisch resultaat om de spanningen en de stress van een drukke werkweek weg te nemen zodat u energiek en opgewekt het weekend kan ingaan. Deze massage wordt gegeven op een speciale massagestoel. Deze massagetechniek wordt op de kleding gegeven. Gelieve geen synthetische of wollen kleding te dragen.

Contact

Wenst u verdere informatie of een afspraak voor een massage, reiki, EFT. of hypnose? Contacteer mij gerust via telefoon of mail. Gevestigd te Leuze-en Hainaut (Gallaix) ben ik indien nodig bereid mij te verplaatsen tot 20 km in de omgeving: Ronse, Ath, Doornik, Beloeil, enz.

 

Neem contact met mij op voor informatie

Tel.: 069 60 00 13

Reborn Heal Center

Rue du Marais 7
B-7906 Gallaix

Tél: 069 60 00 13

E-mail: ginacamarda@hotmail.com

BTW BE 0885.952.369

Contacteer ons


Contact
Contact